STTK webinaari 1.11.2023 klo. 17.30-18.30

Hyvä STTK-laisen liiton jäsen,

STTK järjestää keskiviikkona 1.11.2023 klo 17:30 – 18:30 webinaarin hallituksen esittämistä työmarkkinauudistuksista. Tulethan linjoille kuulemaan, miten heikennykset työntekijöiden oikeuksiin ja sosiaaliturvaan osuvat ja vaikuttavat palkansaajiin.

Langoilla aiheeseen johdattelevat STTK:n puheenjohtaja Antti Palola ja yhteiskuntanvaikuttamisen johtaja Taina Vallander.

Hallitus aikoo esimerkiksi helpottaa työntekijän irtisanomista, pidentää perusteettomia määräaikaisuuksia, heikentää työttömyysturvaa ja muuttaa ensimmäisen sairaspäivän palkattomaksi. Lisäksi vaikeutetaan työntekijöiden neuvottelumahdollisuuksia heikentämällä luottamusmiehen asemaa, rajoittamalla lakko-oikeutta ja sementoimalla nais- ja miesvaltaisten alojen palkkaepätasa-arvo.  – Tätä kaikkea on mahdoton hyväksyä!

STTK:n mielestä hallitus onkin kovakorvainen, ei huomioi koko ajan huolestuneempien palkansaajien viestejä, eikä esitä aitoja neuvotteluja.

Näistä syistä vaadimme kohtuutta kaikessa! Siksi meidän on nyt yhdessä lähetettävä vahva viesti hallitukselle.

Tule kuulolle 1.11. ja lue lisää Kohtuus kaikessa -mielenosoituksesta la 18.11. osoitteessa: https://www.sttk.fi/mielenosoitus/

 

Jaa LinkedInissä